top of page

Temaprovningar

Ibland vill man göra en djupdykning inom ett speciellt område. Vi erbjuder Ost- & Ölprovning, hur smaker påverkar varandra och hur man bäst kombinerar med öl, årgångsprovning av lagrad porter och stout samt föredrag och grundliga visningar av museets samlingar. Rulla ner för mer.

%C3%B6l%20o%20ost%20provning_edited.jpg
%25C3%25B6l%2520o%2520ost%2520provning2_edited_edited.jpg

Ost- & Ölprovning

Ibland behöver osten hjälp för att komma till sin rätt och ibland gör ölet det.

Hur förändras smakupplevelsen av ett öl eller en ost när smakerna kombineras? Vi provar sex öl i kombination med fem olika ostar.

Provningen tar ungefär 1,5 timmar och kostar 500 kr per person. Minimum 15 personer.

Kontakt för bokning: info@bryggerikultur.se

%C3%96lprovning%20smak_edited.jpg

Smakupplevelser

Vilka smaker gifter sig och vilka ska man undvika?

Hur påverkar sött, salt, hetta, beska eller andra grundsmaker upplevelsen av ett öl? Vi lär oss hur vi ska tänka för att hitta bästa smakupplevelsen och hur vi kan “förbättra” ett öl eller kanske snarare maten.

Provningen tar ungefär 1,5 timmar och kostar 550 kr per person. Minimum 15 personer.

Kontakt för bokning: info@bryggerikultur.se

Pinstoftemaskin tappning för 9 flaskor o

Museiguidning

Vad är det för något? Vad användes det till? När?

En djupdykning in i bryggerihistorien med en superguidning av museets samlingar. Vi går in i det vanligtvis stängda styrelserummet från 1922 och känner doften av göteborgsk bryggerihistoria.

Visningen tar ungefär två timmar och kostar 500 kr per person. Minimum 8 personer och  max 16 personer.

Kontakt för bokning: info@bryggerikultur.se

provglas.jpg
bottom of page